HTML

newstralia - a werkblog

a Newstralia werkblog egy készülő nagyjátékfilm forgatásáról tudósít, napi rendszerességgel megszólaltatva a film rendezőjét és egyéb stábtagokat

Utolsó kommentek

Twitter feed

Plakát

Newstralia plakát

Elindult a Newstralia werkblogja!

2010.01.03. 18:13 newstralia

Newstralia plakátElindult a Newstralia című magyar sci-fi film werkblogja! 

 Miről is van szó pontosan? Jelenleg is tart a forgatása a Newstralia című magyar science-fiction filmnek (mozgoo productions). Ez a blog folyamatosan megszólaltatja a film rendezőjét és a fő stábtagokat. Kérdezni fogjuk őket az ötlet megszületéséről, az előkészítés folyamatáról, a forgatás nehézségeiről, valamint rovatszerűen egy-egy jól ismert film hátteréről.

Reméljük ezzel a werkbloggal egy újfajta párbaszédet teszünk lehetőve a film készítői és jövendőbeli nézői között. Hozzászólásaitokat valószínűleg az alkotók is figyelemmel fogják kísérni, amennyire a feszített munkatempójuk ezt engedi majd; mi igyekezni fogunk őket rávenni arra, hogy aktívan részt vegyenek az oldal életében.

A plakát Milan Abad illusztrátor munkája (milanabad@mozgoo.hu).

werkblog team

Szólj hozzá!

Címkék: plakát werkblog newstralia

A bejegyzés trackback címe:

https://newstralia.blog.hu/api/trackback/id/tr381642526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása